Kiinan viisumi

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kiinan passi- ja viisumimääräyksistä.

Kiinan viisumin voit hankkia Kiinan suurlähetystöstä Helsingistä tai Albatrosin yhteistyökumppanin Visumservice-Viisumipalvelut kautta (suomalainen henkilökunta). Molemmat palvelut ovat maksullisia. Viisumia hakiessa tarvitsette hakemukseen Albators Travelin voucherin sekä kopion matkan laskusta/vahvistuksesta. Huomioittehan, että passinne on voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Turistiviisumin hinta (esim. kertaviisumi voimassa 3 kk hinta on 60€ ja kaksikertaviisumi 90€ voimassa 6 kk kirjoituspäivästä). Viisumia ei voi tilata puhelimitse, postitse tai sähköpostitse suurlähetystöstä. Katso tarkemmat hinnat Kiinan Helsingin suurlähetystön sivuilta (englanniksi).

Visumservice hoitaa viisumin hankinnan puolestasi. Saat täytettävän lomakkeen ja ohjeet. Visumservicen käsittelykulu on 55€/viisumi (normaalikäsittely). Mahdolliset postitus- tai toimituskulut tämän lisäksi. Saat lisätietoja palvelusta ja hinnaston matkadokumenttien mukana sähköpostitse.

Visumservice-Viisumipalvelut:
Kasarmikatu 44/PL 14
00130 Helsinki/00131 Helsinki
Puh: 09 3489621

Kiinan suurlähetystö:
Embassy of the People’s Republic of China/ Consular Section
Vanha Kelkkamäki 9, Kulosaari, 00570 Helsinki
Puh. 09 22890129  (09.00-11.30 Ma-Pe)
http://www.chinaembassy-fi.org/eng/lsfw/default.htm

Suurlähetystö ei vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Viisumi on voimassa siitä päivästä lähtien, kun passi on leimattu. Huomioittehan, että hakiessanne viisumia se ei tapahdu liian aikaisin. Käsittely lähetystössä vie noin 4-7 arkipäivää.

Kiinan Kohokohdat

Mahtavan Kiinan merkittävimmät kaupungit. Kulttuurien ja nähtävyyksien runsaudensarvi Peking, Kiinan muuri, terrakottasotilaat ja Shanghain kiehtova pulssi.

  • 17-09-2015
  • 10 päivää
  • 2.198€
  • Helsingistä