Kiinan viisumi

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kiinan passi- ja viisumimääräyksistä.

Kiinan viisumin voit hankkia Kiinan suurlähetystöstä Helsingistä tai Albatrosin yhteistyökumppanin Visumservice-Viisumipalvelut kautta (suomalainen henkilökunta). Molemmat palvelut ovat maksullisia. Viisumia hakiessa tarvitsette hakemukseen Albatros Travelin voucherin sekä kopion matkan laskusta/vahvistuksesta. Huomioittehan, että passinne on voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Turistiviisumin hinta (esim. kertaviisumi voimassa 3 kk hinta on 60€ ja kaksikertaviisumi 90€ voimassa 6 kk kirjoituspäivästä). Viisumia ei voi tilata puhelimitse, postitse tai sähköpostitse suurlähetystöstä. Katso tarkemmat hinnat Kiinan Helsingin suurlähetystön sivuilta (englanniksi).

Visumservice-Viisumipalvelut hoitaa viisumin hakemisen puolestasi. Saat lisätietoja ja palveluhinnaston matkadokumenttien mukana postitse kotiisi.

Visumservice-Viisumipalvelut:
Kasarmikatu 44/PL 14
00130 Helsinki/00131 Helsinki
Puh: 09 3489621
www.visumservice.fi

Kiinan suurlähetystö:
Embassy of the People’s Republic of China/ Consular Section
Vanha Kelkkamäki 9, Kulosaari, 00570 Helsinki
Puh. 09 22890118  (09.00-11.30 Ma-Pe)
http://www.chinaembassy-fi.org/eng/lsfw/default.htm

Suurlähetystö ei vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Viisumi on voimassa siitä päivästä lähtien, kun passi on leimattu. Huomioittehan, että hakiessanne viisumia se ei tapahdu liian aikaisin. Käsittely lähetystössä vie noin 4-7 arkipäivää.

Keisarien valtakunnasta moderniin Kiinaan

Monipuolinen matka keisarilliseen Pekingiin, Shanghaihin ja kauniiseen Zhujiajiaon kanavakaupunkiin, ohjelmaan sisältyy luotijunamatka. Huippuhintaan!

  • 04-04-2017
  • 9 päivää
  • 1.198€
Helsingistä