Victoria & Abdul leffalippujen arvonta –kilpailusäännöt

Voitto- ja osallistumissäännöt
Kun osallistut arvontaan, vahvistat samalla olevasi yli 18 vuotias. Voit osallistua arvontaan vain kerran.

Albatros Travel arpoo osallistujien kesken yhteensä 30 lippua. Kukin voittaja saa käyttöönsä kaksi lippua Victoria & Abdul -elokuvan näytökseen Finnkinon elokuvateattereissa kautta maan. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Liput postitetaan osallistumislomakkeessa annettuun kotisosoitteeseen.

Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käytetään vain arvonnan toteuttamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Henkilötiedot hävitetään heti sen jälkeen, kun arvonta on suoritettu ja palkinnot toimitettu. Arvontaan tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla.

Arvontaan osallistujalla on oikeus pyytää pääsyä hänen henkilötietoihinsa sekä oikeus tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä Albatros Traveliin. Arvontaan osallistuja voi peruttaa osallistumisensa ja suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä Albatros Traveliin.

Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen arvontaan.

Osallistua voi 22.9.2017 saakka.